miércoles, 2 de marzo de 2022

Artistes al Rescat: SAR²


 

Vos presentem l'obra del mes de febrer dins del nostre projecte "Artistes al Rescat, Artistes per l'Aurora".
Des d'algun lloc del Mediterrani, el comando d'artivistes "Blocco Nero", que coopera amb militants de la flota de rescat civil humanitari, ens presenten una làmina de mida A3, impresa en cartolina de 240 grams, edició limitada, amb el títol "SAR² / Search and Rescue - Solidarity and Resistance".
 
Una peça original, on ens conviden a recapacitar al voltant de la importància de donar visibilitat a la lluita de les entitats i persones que salven vides a la nostra mar.
----
"Artistes al Rescat, Artistes per l'Aurora" és el nostre projecte per unir diferents disciplines artístiques amb les temàtiques de drets humans, migracions forçades, rescat civil humanitari i la tasca que desenvolupa L'Aurora - Grup de Suport.
 
Aquesta és la part gràfica del projecte, una plataforma artística militant on convidarem a il·lustradores, dibuixants, dissenyadors i tota mena de creadores perquè puguen proposar obres relacionades amb les temàtiques que tractem.
 
La intenció de l'entitat, amb la col·laboració de les artistes, és crear peces úniques que ens conviden a reflexionar a l'hora que puguen servir d'eina per al finançament i visibilització de l'Aurora i les seues activitats.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario