martes, 22 de febrero de 2022

Segona Trobada de Voluntàries de L’Aurora

 

Dissabte 19 de febrer, vàrem celebrar la II Trobada de Voluntariat, amb l’objectiu de consolidar la nostra entitat.

Primer de tot varen fer una visita pel port on vàrem parlar de la transformació del Port de Borriana com a Port Solidari. A més a més, també vàrem poder parlar dels diferents vaixells de rescat civil humanitari atracats al Port de Borriana, com ara bé el Sea Watch 3, SeaEye 4, Open Arms Uno o Louise Michel, i les seves peculiaritats.

Seguidament, es va dur a terme un dinar de germanor per tal de dinamitzar la confiança mútua entre les voluntàries.

Una volta dinades, les membres i voluntàries de l’entitat començarem l’assemblea, en la que primerament comentarem la situació de L’Aurora i els seus projectes. Per a després, exposar les diferents maneres d’implicar-se a L’Aurora, més enllà del voluntariat puntual, ja que l’entitat demanda un gran volum de treball tant operatiu, com estructural, en el que totes podem aportar la nostra part.

Per acabar la jornada, es va projectar a porta oberta el documental Filoxènia a l’Escola de la Mar de Borriana.

Volem recordar-vos que hi ha moltes maneres de col·laborar amb L’Aurora, i així ajudar-nos a continuar amb la nostra missió tan exigent, com per exemple, formar part del nostre voluntariat periòdic o puntual, fer-te sòcia, fer-nos donacions, així com difondre la nostra tasca.

 








 

No hay comentarios:

Publicar un comentario