miércoles, 25 de agosto de 2021

El Sea-Watch 3 torna a Borriana

Després de l’últim rescat de 257 persones, 14 dies de quarantena al port italià de Trapani i 4 dies de viatge, el Sea Watch 3 ha arribat al port de Borriana. Aquest vaixell alemany dedicat al rescat humanitari amb 50 metres d’eslora i una capacitat per a més de 300 persones, ha tornat a elegir aquest port, el de Borriana, demostrant les grans qualitats de les que disposat aquest espai portuari per a convertir-se en la principal base logística i de manteniment per a les embarcacions civils dedicades al rescat humanitari a la Mediterrània.
 
Des de L'Aurora - Grup de Suport, volem recordar que l’aconseguiment del CESORMED (Centre de Suport a les ONG de Rescat de la Mediterrània) en el que es vol integrar una zona de treball i emmagatzematge, com altres serveis destinats per a les ONG humanitàries, serà un pas clau per a convertir el Port de Borriana en un verdader Port Solidari.
Finalment, volem posar èmfasi en que les entitats de rescat humanitari fan una tasca importantíssima amb un gran valor humà, si més no, el municipi de Borriana i l’economia circumdant estan sent beneficiaris d’un gran impacte econòmic. D’aquesta manera, l’estança dels vaixells humanitaris es tradueix en solidaritat, però també en reforçament de l’economia local.
Benvingudes @seawatchcrew!!!


 

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario