miércoles, 2 de junio de 2021

Médecins Sans Frontières torna a la mar amb el Geo Barents.

 
Médecins Sans Frontières torna a la mar, en aquest cas amb un nou vaixell, el Geo Barents. Aquesta embarcació, construïda el 2007, amb 77 metres d'eslora i 20 de mànega, es posiciona com al vaixell més gran que fins ara ha sigut operat per l'ONG. Gràcies a aquestes dimensions es podran rescatar a més de 300 persones cada missió. Per això el vaixell porta una càrrega d'una tona de medicaments i 12 tones d'aliments, entre d'altres.
El Geo Barents, el qual va sortir d'Alesund (Noruega) el 13 de maig, avui ja està en zona SAR líbia. Si més no, abans d'arribar, mentre feia una càrrega de provisions davant d'Algeciras, va fer un rescat de 3 persones que estaven travessant l'Estret de Gibraltar nadant.
Des de l'Aurora – Grup de Suport, volem donar el nostre suport a l'entitat i desitjar-los molta sort a aquest grup de valentes. Malauradament la sort no serà suficient, donat que la quantitat de persones desesperades que estan fugint de la guerra, la fam, la violació i la misèria, s'ha triplicat.
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario